Luo oma, persoonallinen tyylisi

Kun olet valinnut sopivan sänkykoon ja patjan jämäkkyysasteen, on aika siirtyä tyylivalintoihin. Näin FENNOBED-sänkysi muuntautuu oman makusi mukaiseksi persoonalliseksi vuoteeksi. Mitä tyyliä tavoitteletkin, perussävyn ratkaisee helmalakana, joka voi ulottua aivan lattiaan asti. Mallistossamme on runsaasti eri värejä ja kankaita.

Uusi ilme uudella helmalakanalla

Kun remontoit makuuhuoneesi tai uudistat sisustusta, voit helposti mukauttaa vuoteesi uuteen tyyliin. Vieraile lähimmässä liikkeessämme ja tutustu helmalakanoiden, päiväpeitteiden ja tyynyjen sekä kokonaisten lisätarvikesettien valikoimaan. Voit myös tilata tarvitsemasi suoraan verkkokaupastamme, niin saat vuoteesi hetkessä sointumaan yhteen muun sisustuksen kanssa!

Yhteistyökumppanimme: MATRI ja MILLE NOTTI

Voit valita helmalakanan omasta MATRI- mallistostamme tai mallistosta, jonka laadun takaa huolella valikoitu yhteistyökumppanimme MILLE NOTTI. Molempien mallistojen helmalakanat voidaan sovittaa pituudeltaan jopa 220 cm sänkyihin. Helmalakanat valmistetaan puhtaasta, kestävästä ja muotonsa pitävästä puuvillasta, ja niitä on saatavana monia eri värejä.

zertifikate

Valitse helmalakana paikan päällä

Jotkin asiat on nähtävä luonnossa. Siksi FENNOBED-liikkeissämme on suuri valikoima täydellisesti varustettuja vuoteita. Valinta on helppo tehdä, kun helmalakanan mallin ja sävyn näkee omin silmin. Vieraile siis lähimmässä liikkeessämme ja tutustu valikoimaamme.

Liikkeet

Saatavilla olevat kootpituus
200 - 210 cm
leveys
80 - 210 cm
 
 

Runkosängyt