k FENNOBED-runkosängyt – Sertifioitua laatua

MATERIAALIT JA SERTIFIKAATIT

Materiaalit ja sertifikaatit

Me panostamme erityisesti laatuun ja luonnonmateriaaleihin. Siksi sijauspatjamme tehdään käsityönä korkealaatuisista eurooppalaisista raaka-aineista: Öko-Tex Standard 100 -sertifioidut kankaat, Euro Latex ja LGA-sertifioitu lateksi takaavat terveellisen nukkumisympäristön ja pitkän käyttöiän.

ECO-Standard Zertifikat von euroLATEX OEKO-TEX Standard 100 Confidence in Textiles Logo Certipur Logo
TÜV Nord ISO 9001 Logo FENNOBED 10 Jahre Garantie Logo FSC-Warenzeichen
 

Kylmävaahtomuovi

Me käytämme yksinomaan ensiluokkaista, Certi-PUR -laatumerkinnän saanutta kylmävaahtomuovia. Sen rakenne on huokoinen ja hengittävä. Käyttämämme kylmävaahtomuovi on erittäin joustavaa ja kestävää. Keveydestään huolimatta se tukee vartaloa erinomaisesti.

Villa

Sijauspatjan materiaalina käytetään puhdasta uutta lampaanvillaa yhdistettynä silkkiin. Vanuttumisen ehkäisemiseksi villa on pintakäsitelty polyesterikuidulla. Villa kuljettaa pois kosteuden ja on miellyttävä, luonnollisen lämmin materiaali. Vanukerros mukautuu käytössä vartaloa myötäileväksi.

Pussijousitus

Pussijouset tukevat ja joustavat tarpeen mukaan toisistaan riippumatta ja takaavat näin parhaan lepomukavuuden kaikissa makuuasennoissa. Tynnyrinmuotoiset jouset kaventuvat ylä- ja alaosastaan ja tukevat näin kehoasi yksilöllisesti juuri oikeista kohdista. Kaikki erillisiin pusseihin sijoitetut jouset on esijännitetty, joten ne reagoivat kehon liikkeisiin erityisen herkästi, kestävät pitkään ja tukevat vartaloa tehokkaasti levon ja liikkeen aikana. Jousen tynnyrimäisen muotoilun ansiosta sen ala- ja yläosa joustavat hyvin ja sen tukivoima kasvaa jousen keskikohtaa lähestyttäessä. FENNOBED-sänkyjen pussijousitus takaa miellyttävän ja tasaisen nukkumamukavuuden makuuasennosta riippumatta.

Bonnell-jousitus

Tämä jousitusjärjestelmien klassikko on kestävä ja hyväksi havaittu jousitusjärjestelmä, joka antaa jämäkän tuen. Bonnell-jousia käytetään FENNOBED-sänkyjen alajousituksessa. Niiden tehtävänä on tukea yläjousituksen pussijousistoa ja pidentää jousitusliikettä niin, että patja pystyy parhaiten myötäilemään vartalon linjoja.

Lateksi

Käyttämämme lateksi täyttää sekä Öko-Tex Standard 100 että euroLatex Eco -standardien vaatimukset. Lateksi on kestävä, erittäin joustava ja muotonsapitävä materiaali. FENNOBED-sängyissä ja sijauspatjoissa käytetty lateksi tuntuu ihanan pehmeältä. Samanaikaisesti se tukee vartaloa ihanteellisesti. Rei'ityksen ansiosta patja tuulettuu ja säätelee hyvin kosteutta. Lateksi on lisäksi erittäin hygieeninen ja antibakteerinen materiaali.

SoftSurface-jousitus

Uudenlainen SoftSurface-pintajousitus tehostaa patjan progressiivista jousto-ominaisuutta. Se toimii kuin iskunvaimennin joustaen alussa pehmeästi ja herkästi, mutta jousen keskikohtaan kohdistuvan paineen lisääntyessä tukivaikutus kasvaa. Tämän jousituksen ominaisuuksiin kuuluu houkutteleva pehmeys, kehoa myötäilevä tuki yhdistettynä kuormitusta keventävään, erinomaiseen joustoon.

Mänty

FENNOBED-sänkyjen runko on vahvaksi kiertynyttä, hitaasti kasvanutta männyn sydänpuuta sertifioiduista kestävän kehityksen metsistä. Rungon umpipuisia osia ei liimata, vaan ne kiinnitetään toisiinsa ruuveilla tai nauloilla ja tappiliitoksilla. Sänkyjen rungot on valmistettu puhtaista raaka-aineista, ne ovat äänettömiä ja kestävyydeltään huippuluokkaa.


10 vuoden FENNOBED-takuu

FENNOBED-sängyt valmistetaan erittäin huolella ensiluokkaisista materiaaleista. Tuotteidemme korkea laatu varmistetaan jatkuvalla valvonnalla. Tämän ansiosta annammekin jousitukselle ja rungolle 10 vuoden kestävyystakuun.

 
 

Runkosängyt