.

Sijauspatjat

Hyvä sijauspatja suojaa patjaa ja sänkyä, ja tuo samalla lisämukavuutta nukkujalle. Sijauspatjat ovat hygieeninen ratkaisu, sillä niissä on irrotettava päällinen, jonka voi helposti pestä (30 °C).

Päällinen on korkealaatuista joustokangasta, jolla on Öko-Tex Standard 100 -sertifiointi. Valittavanasi on neljä erilaista sijauspatjaa: SOLO (kylmävaahtomuovi), MIO (lateksi), MAXI (lateksi-villa) ja MONDO (lateksi-pussijousitus).

 
alk. €
235,-

Solo

Kylmävaahtomuovi

Sijauspatja sinulle, joka haluat helpon ja vaivattoman ratkaisun. Solo on mutkaton ja joustava, ja sen ydin on laadukasta kylmävaahtomuovia. Sitä on kätevä käsitellä eikä mukavuudesta tarvitse tinkiä.

Lisätiedot ja hinnat

alk. €
295,-

Maxi

Mikrolateksi-villa

Maxi on sijauspatja jokaiseen makuun. Se mukautuu vartalosi liikkeisiin ja on toiselta puolelta päällystetty pehmeällä, bondatulla villalla. Voit siis vaihtaa sijauspatjan puolta lämpötilan mukaan.
 

Lisätiedot ja hinnat

alk. €
275,-

Mio

Mikrolateksi

Mio-sijauspatja on erityisen miellyttävän sijauspatja. Sen lateksiydin vahvistaa pussijousiston hyviä ominaisuuksia, joustaa juuri siellä missä pitääkin, ja vähentää pölyongelmia.


 

Lisätiedot ja hinnat

alk. €
429,-

Mio+

Talalay-lateksi

MIO+ petauspatjan sisus on korkea- laatuista Talalay-lateksia, joka ei ole ainoastaan erittäin pehmeää ja elastista, vaan myös hyvin kestävää. Petauspatja on hengittävä ja pölyämätön, ja sopii näin ollen myös allergikoille.
 

Lisätiedot ja hinnat

alk. €
485,-

Mondo

Lateksi-pussijousitus

Mondossa on matala, molemmilta puolilta lateksilla päällystetty pussijousitus. Sijauspatja tuulettuu ja säätelee hyvin kosteutta sekä myötäilee ja tukee vartaloa juuri oikeissa kohdissa. Mondon joustavuusvaihtoehdot ovat kova ja medium.
 

Lisätiedot ja hinnat

 
 

Runkosängyt