Peitot ja tyynyt

Helmalakanat
 

Vuodenajan mukaan

Me haluamme, että nautit nukkumisesta vuoden jokaisena yönä. Siksi meillä on valikoimissamme sopivia peittoja, tyynyjä, lakanoita ja patjansuojuksia jokaiselle vuodenajalle. Autamme sinua mielellämme vuodevaatteiden täytteen, tiheyden ja muodon valinnassa. Henkilökohtainen nukkumismukavuutesi riippuu paljon siitä, millaiset vuodevaatteet valitset.

Räätälöityä harmoniaa

Kun olet löytänyt mieleisesi peitot ja tyynyt, voit valita meiltä niihin sopivat liinavaatteet. Meillä on kolme yhteistyökumppania, joiden tarjonnasta löytyvät juuri oikean kokoiset ja –tyyliset pussilakanat ja tyynyliinat. Valitse useista viehättävistä kuoseista ja klassisista väreistä omasi.

Yhteistyökumppanimme

Ovatpa kyseessä sitten MILLE NOTTIn laadukkaat mikrokuitutuotteet tai ylelliset FALKENRECK-untuvatuotteet – näiden merkkien kesä- ja talvimallistot sopivat kooltaan ja laadultaan ihanteellisesti yhteen FENNOBED-vuoteiden kanssa. Saat kaksinkertaisen takuun hyvälle unelle!

zertifikate

Tule kokeilemaan paikan päälle

Jotkin asiat on nähtävä luonnossa. Siksi FENNOBED-liikkeissämme on esillä lukuisia erilaisia peittoja ja tyynyjä. Näin sinulla on mahdollisuus vertailla tuotteita ja niiden ominaisuuksia, ja löytää juuri sinulle sopivat vuodevaatteet. Tervetuloa liikkeeseemme tutustumaan valikoimaamme.

Liikkeet

Peitot ja tyynyt 
 

Runkosängyt