.

Runkosängyt | Jenkkisängyt

Boxspringbett FENNOBED Continentalbett Boxspring Bett Detail Boxspring Bett Continentalbett Boxspringbett Detail

Unelmiesi sänky
osamaksulla!

Rahoita unelmiesi sänkykokonaisuus Resurs Bankin vaivattomalla rahoitusratkaisulla. Lisätietoja osamaksumahdollisuuksista löydät täältä.

Rahoitus

 
alk. €
1.235,-

Domus

Täsmällistä mukavuutta

Kahden jousiston saumaton yhteistyö takaa jenkkisänkyjemme ainutlaatuisuuden. Domus tukee ja joustaa täsmälleen siellä missä pitääkin. Sänky, joka antaa hyvän tuen - eikä mukavuudesta tarvitse tinkiä.

Jenkkisänky Domus

alk. €
1.575,-

Aurea

Hienostunut ja ylellinen

Aurea on jenkkisänky, jonka kohdalla mukavuudesta ei todellakaan ole säästelty. Kaksinkertainen ylä- ja alajousitus takaavat täydellisen joustavuuden ottaen huomion painosi, ruumiinrakenteesi ja makuuasentosi.

Jenkkisänky Aurea

alk. €
719,-

Cassia

Runkosänkyjen klassikko

Ihanteellinen runkosänky. Jousitus tukee kehoasi huomaamattomasti juuri oikeista kohdista ja takaa hyvän yöunen. Hengittävät materiaalit lisäävät nukkumismukavuutta.


Runkosänky Cassia

alk. €
945,-

Contura

Miellyttävästi myötäilevä

Kaipaatko lisää mukavuutta? Silloin valintasi on Contura-runkosänky. Contura sekä tukee että myötäilee kehoasi mukautuen vartalosi liikkeisiin. Patja joustaa mukavasti, ja kun asetut lepäämään, olosi tuntuu kevyeltä – melkeinpä painottomalta.

Runkosänky Contura

alk. €
2.529,-

Suvia

Huipputeknologialla lisää
nukkumamukavuutta

Ensimmäinen moottorisänkymme mahdollistaa aina juuri mukavimman lepoasennon. Haluatko lukea sängyssä, nukkua tai vain levätä hetken? Suvia muuntautuu toiveidesi mukaan.

Säädettävä runkosänky Suvia

 
 

Runkosängyt