Sisustustarvikkeet

Bettdekor Bettdekor Bettdekor Bettdekor Bettdekor Bettdekor
 

Kaunis vuode

Vaikka virkistävä yöuni on jo sinänsä hyvä syy hankkia FENNOBED-sänky, me haluamme, että nautit vuoteestasi myös päivällä. Ilahduta itseäsi kauniilla päiväpeitteellä ja koristetyynyillä, ja tee vuoteestasi yksi kodin keskipisteistä. Valitse lukuisista eri malleista, väreistä ja materiaaleista ja muuntele vuodettasi sisustuksen, mielialasi tai vaikkapa vuodenajan mukaan. Laaja valikoimamme auttaa sinua uudistamaan makuuhuoneesi ilmeen aina, kun sinusta siltä tuntuu!

Täydellistä harmoniaa

Kun olet löytänyt mieleisesi liinavaatteet, voit valita meiltä niihin sopivat päiväpeitteet ja tyynyt. Voit myös soinnuttaa eri sävyjä ja materiaaleja toisiinsa sisustuksen, vuodenajan tai omien makutottumustesi mukaan. Uusilla tekstiileillä on tarvittaessa helppo taikoa uusi ilme makuuhuoneeseen. Näin FENNOBED-vuoteesi muuntuu aina juuri sinun tyylisi ja makusi mukaan.

Yhteistyökumppanimme

Yhteistyökumppaneidemme MATRIn, MILLE NOTTIn ja HIMLAn tuotteissa yhdistyvät hienoimmat materiaalit ja tyylikäs design. Kokeile erilaisia päiväpeitteitä, tyynyjä ja sängynjalkoja, ja löydä oma, persoonallinen yhdistelmäsi. Parasta on, että tyylikkyys voi olla myös helppohoitoista – kaikki tekstiilit voi pestä koneessa.

zertifikate

Tutustu FENNOBED-maailmaan

Jotkin asiat on nähtävä luonnossa. Siksi FENNOBED-liikkeissämme on suuri valikoima täydellisesti varustettuja vuoteita. Sopivat päiväpeitteet, tyynyt ja sängynjalat on helppo valita, kun eri vaihtoehdot näkee omin silmin. Vieraile lähimmässä liikkeessämme ja tutustu valikoimaamme.

Liikkeet

Päiväpeitteet ja koristetyynyt


Sängynjalat

 
 

Runkosängyt